Alla inlägg den 29 april 2009

Av veronica - 29 april 2009 20:53

Nu är jag riktigt osams med movie maker. Ljudet blir osynkat och så låste sig hela programmet när jag skulle ladda över filmen. Men jag hann iallafall göra denna innan allt började trubbla.

Det är första passet ni ser. Pålarna står vågrätt. Jag har olika avstånd och kroppen åt olika håll så att hunden inte ska bli beroende av min kroppsriktning. Detta syns inte på filmen så ni får helt enkelt lita på mitt ord.

Att vidare utveckla:  timingen på kasten, de är nu för långsamma så hon hinner vända sig om för att få belöningen vilket förstärker detta beteende. Behöver kasta precis när hon är på väg att gå igenom och kaströrelsen ska vara påbörjad redan så jag bara kan välja att fullfölja eller hålla den inne. Långa kast ska det vara så hon springer långt framåt.

Att fortsätta med: att jag inte ger mig på kampen, hon får alltid kampa för sina godbitar inget undantag vilket har gett fin kamp.


                                              film

Av veronica - 29 april 2009 15:07

Jag har alltid önskat att kunna sitta på min egen axel när jag tränar. Jag är väldigt duktigt på att se vad som behövs förbättras när det gäller träningen. Jag är bara inte lika klarsynt när jag håller på för fullt själv. Nu har jag hittat ett sätt att sitta på min egen axel. Idag filmade jag mitt träningspass med 2x2 weave trainingen. Det blev mycket kritik ska sägas, timing på belöningen var alldeles för dålig, vad belönar du egentligen. Ja, kritiken blev hård och nu önskar jag att jag kan sopa bort denna människa från mina axlar igen. ;)

Ska se om jag kan lägga upp filmen så får ni se den dåliga timingen på kasten.....skämmas ska hon.

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst att jag ska skriva om?
 vallnings inlägg
 agility inlägg
 Trick och tips inlärning
 tips för bättre hundmöten
 näringslära och barf
 vardags träning
 nosework inlägg
 nosativerings tips
 fysträning utomhus
 fysträning inomhus
 tips för bättre inkallningar
 tips för antijakt träning

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards